Tervetuloa Ne Helvetin Kuppilat -blogiin

Ne helvetin kuppilat -blogi

Tai eihän tämä vielä mikään blogi ole, mutta tästä osoitteesta tulet sen tulevaisuudessa löytämään.

Ne Helvetin Kuppilat -blogissa tulemme pureutumaan kaunistelematta ravintola- ja tapahtuma-alan polttaviin aiheisiin. Emme tule nöyristelemään teksteissä tai videoissa mitään. Käsittelemme asioita puhtaasti HoReCan ja tapahtumatuotannon näkökulmista. Blogissa tulee olemaan vieraita yhteiskunnan kaikilta osilta. Tulemme mahdollisesti tapaamaan valtioneuvoston, kuntapolitiikan ja myös ravintola- ja tapahtuma-alan edustajia. Miksipä ei vaikka poliisia.

Ne Helvetin Kuppilat -blogin takana ylpeänä seisoo Target Staffin perustajat, hyvät ystävykset: Jussi Viljala, Allu Koskinen, Niko Dahltsröm ja Mika Kilpeläinen. Meiltä kaikilta tulee sisältöä blogiin aina kun sille on tarvetta. Ja tarvettahan on! Meidän nelikkomme osaaminen on vahvasti juurikin HoReCa- ja tapahtuma-alalta. Eli meistä jokainen, tavalla tai toisella, on lätrännyt viinan kanssa koko ikänsä.

Meillä on vahvaa näkemystä juurikin meitä syvältä koskettavasta alasta. Jos juuri sinulla on mielessä joku mieltä askarruttava juttuaihe tai jos haluat nähdä meillä jonkun mielestäsi sopivan tyypin vieraana, niin otamme niitä mielellään vinkkejä vastaan.

Vinkit voit laittaa vaikka suoraan: info@targetstaff.fi

Pian palaamme taas asian äärelle, niihin helvetin kuppiloihin!

Terveisin: Jussi, Allu, Mika & Niko


Ne Helvetin Kuppilat blogissa tulemme pureutumaan kaunistelematta ravintola- ja tapahtuma-alan polttaviin aiheisiin. Emme tule nöyristelemään teksteissä tai videoissa mitään. Käsittelemme asioita puhtaasti HoReCan ja tapahtumatuotannon näkökulmista. Blogissa tulee olemaan vieraita yhteiskunnan kaikilta osa-alueilta. Tulemme tapaamaan valtioneuvoston, kuntapolitiikan ja myös ravintola- ja tapahtuma-alan edustajia. Miksipä ei vaikka poliisia.

Siirry blogin etusivulle

Share: