
Ne Helvetin Kuppilat -blogi
Ne Helvetin Kuppilat blogissa tulemme pureutumaan kaunistelematta ravintola- ja tapahtuma-alan polttaviin aiheisiin. Emme tule nöyristelemään teksteissä tai videoissa mitään. Käsittelemme asioita puhtaasti HoReCan ja tapahtumatuotannon näkökulmista. Blogissa tulee olemaan vieraita yhteiskunnan kaikilta osa-alueilta. Tulemme mahdollisesti tapaamaan valtioneuvoston, kuntapolitiikan ja myös ravintola- ja tapahtuma-alan edustajia. Miksipä ei vaikka poliisia.
Meillä on vahvaa näkemystä juurikin meitä syvältä koskettavasta alasta. Jos juuri sinulla on mielessä joku mieltä askarruttava juttuaihe tai jos haluat nähdä meillä jonkun mielestäsi sopivan tyypin vieraana, niin otamme niitä mielellään vinkkejä vastaan.
Vinkit voit laittaa vaikka suoraan: info@targetstaff.fi. Pian palaamme taas asian äärelle, niihin helvetin kuppiloihin!
Terveisin: Allu & Mika
Artikkelit

Allu Koskinen ja Mika Kilpeläinen ovat ostaneet koko Target Staff Oy:n osakekannan
Kuopiolaiset yrittäjät Allu Koskinen ja Mika Kilpeläinen ovat ostaneet koko Target Staff Oy.n osakekannan. Aikaisemmin he omistivat 50% yhtiöstä. Kilpeläinen

Hallituksen täydellinen epäonnistuminen koronapandemian hoidossa
Minä haluaisin ymmärtää… Minä haluaisin niin kovasti ymmärtää, miksi ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alaa on kaksi vuotta kyykytetty ilman mitään todellisia

I Can’t Breathe
Ajattelimme piipahtaa tulevaisuudessa vilkaisemassa, milloin ravintola-alan systemaattiselle alasajolle tulisi loppu. Meillä oli tähän loistava tilaisuus, onhan meillä aikamatkustukseen kykenevä DeLorean-aikakone.

Viimeinen avunhuuto
Kuvassa: Mualiman navan metropoli eli Kuopijon tori torstaena 8.4.2021 klo 21:03. Kun otat nuo neljä taksia turvavälleineen pois, niin montako

Yksikään yritys ei ajaudu konkurssiin, sanoi Kulmuni
Korona-aika on osoittanut erinomaisesti sen, minkä useimmat yrittäjät ovat jo kauan tienneet: Suomi on virkavalta. Poliitikot tekevät linjauksia, mutta niitä

Mielivaltaisuus virastoissa
Onko tämän maan virastojen toiminnassa enää mitään järkeä? Alueelliset rajoitukset otettiin käyttöön loppusyksyllä 2020. Hallitus sanoi joulukuussa 2020, että rajoituksia

Henkilökohtaiset terveiset hallitukselle 12.3.2021
”Minä olen aivan loppu” mika kilpeläinen Toimin yrittäjänä Ravintola Maljassa Kuopiossa. Minulla on ystävinä sekä ravintola-alan yrittäjiä että työntekijöitä ympäri

Never let a good crisis go to waste
Näitä sanoja Winston Churchill käytti jo vuonna 1940. Nyt niitä muotoilee hallitusneuvos Ismo Tuominen sekä Taneli Puumalainen. Kumpikin herra on

Holhousvaltio ja holhottavat?
Ihan eka..KOKO LAPIN SESONKIPAIKKOJEN PUOLESTA VILPITTÖMÄN ISOT KIITOKSET TEILLE KOTIMAAN TURISTIT JOULUN JA UUDEN VUODEN SESONGISTA!! <3 <3 No mitä?

”Miksi juottolat ovat auki?”
Miksi juottolat ovat auki, vaikka lukiolaiset ja monet yläkoululaiset joutuvat opiskelemaan etänä? Miksi juottolat saavat pitää ovensa auki, vaikka nuorten

MaRa-ala, varma työpaikka?
Meidän upealla alallamme on aina ollut puhetta, että asenne ratkaisee menestymisen ravintola- hotelli kuin muullakin matkailualalla. Olen tehnyt töitä 40

Sopeutua vai eikö olla
Me ihmiset. Olemmahan me kyllä aikamoisen sopeutuvaisia otuksia. Asummepa sitten keskellä kylmintä napajäätä tahi kuuminta hiekka-aavikkoa, niin me kyllä sopeudumme.

Uusi Cocktail-baari keskellä korona-kriisiä. Hulluutta vai neroutta?
You&Me + Cocktails avattiin Lahden keskustaan 25.7.2020 keskellä epätietoisuutta tulevasta ja eräänlaisen ihmeen kautta paikka on edelleen elossa ja voi

Vuoden 2020 tilinpäätös
Lupasin alkuvuodesta, että kerron yrittäjätaipaleeni juhlavuoden kunniaksi erilaisia tarinoita matkan varrelta. Tässä tulee seitsemäs ja vuoden viimeinen tarina, joka on

Mihin hävisi inhimillisyys?
Sanna Antikainen teki päivityksen 8.12 Facebook sivulleen jossa hän arvosteli kulttuuriväen lähettämää kirjettä ja kertoi avoimesti miten tämä kirje meni

Onnistuneita suurfestivaaleja koronapandemian keskellä
Aura Fest 1.-2.8.2020 Turussa 7500 kävijää Vaasa Festival 6.-8.8.2020 Vaasassa 14 700 kävijää Erittäin joustava ja mukautumisykyinen sekä ammattitaitoinen festivaaliorganisaatiomme

Mielensäpahoittaja
Alalla menee huonosti, se on meille kaikille selvää. Vielä pahempaa on ihmisten nykyinen tapa ajatella: syy on jossain muussa kuin

Pakko tässä on olla jotain hyvääkin
Niinpä vaan kyllä tässä joutuu oikeasti miettimään. Ei ole helppo keksiä, mutta yritän kaivella jotain positiivisia ajatuksia. Vaikka kyllähän nyt

Pelonsekaisia tuntemuksia naurun, surun ja vihan keskellä
Silmät kiinni ja suu auki Kun korona-aalto alkoi ravistelemaan Suomea ja hallitus alkoi linjaamaan säädöksiä alaamme kohtaan, alkoi rehellisesti pää

Ammattiurheilu väliinputoajana?
Artikkelin kuva: Ukko Juntunen 12.3.2020 klo 14.00 KalPan toimistolla on kokoonnuttu Yle Areenan äärelle seuraamaan pääministeri Sanna Marinin tiedotustilaisuutta. Illalla

THL ja rakkaus rajoittamiseen
Hallitus on asettanut kunnianhimoiset talouspoliittiset tavoitteet hallituskaudelleen. Suurimpia tavoitteita on nostaa työllisyysaste Suomessa 75-prosenttiin eli työllisten määrän tulisi vahvistua vähintään

Oodi koko tapahtuma-alalle
Yksi keskeisimmistä syistä, jonka takia tämä Ne Helvetin Kuppilat-blogi on laitettu pystyyn, on tapahtuma-alan tilanne ja siitä kertominen. Tapahtuma-ala on

Law and order
Perustuslain 2 §:ssä todetaan, että julkisen vallan käytön tulee perustua lakiin. Aina. Siinä ei voi olla poikkeuksia. Kaikessa julkisessa toiminnassa

Yrittämisen suloinen vaikeus
Mistä tietää, että Hans Välimäki avaa ravintolan? No siitä, että ellei meillä ole pankkikriisiä, niin sitten meillä on joko it-kupla

Farssi, täysfarssi, pienpanimoiden etämyyntioikeus
Alkoholipolitiikka ja kaikki siihen liittyvät päätökset herättävät aina paljon tunteita ja mielipiteitä. Tämä on ymmärrettävää, kansantaloudellisesti ja ihan ihmisten arjessa

Elämme kauheita aikoja.
Tämä teksti on kirjoitettu ravintolayrittäjän näkökulmasta. Nyky-yhteiskunnan suurin vitsaus, korona, vaikuttaa meidän jokaisen arkipäivään. Toisille enemmän, toisille vähemmän. Meille ravintolayrittäjille

Helvetin korona
Ne Helvetin Kuppilat -blogin ensimmäinen kirjoittaja on ravintola-alan monitoimimies Mika Hämäläinen. Hämäläinen Vararengasravintolat Oy toimitusjohtaja ja on osakkaana monessa yrityksessä

Tervetuloa Ne Helvetin Kuppilat -blogiin
Tai eihän tämä vielä mikään blogi ole, mutta tästä osoitteesta tulet sen tulevaisuudessa löytämään. Ne Helvetin Kuppilat -blogissa tulemme pureutumaan
Toimitus:

Allu Koskinen
