Palvelut

Target Staff välittää vain alan rautaisia ammattilaisia. Meidän intohimonamme on taata henkilökunnan ammattitaito ja työhyvinvointi. Meidän slogan onkin: ”Aitoa välittämistä!”

Ravintolatyöntekijät

Meidän kautta saat alan koulutetut ja rautaiset ammattilaiset – tarjoilijat, baarimikot ja blokkarit. Meidän väkemme ei myy ainoastaan kaljaa, vaan myös elämyksiä!

Promotiotyöntekijät

Onko tarvetta messu-, esittely- tai promohenkilökunnalle? Meidän kauttamme saat kätevästi iloiset ja ammattilaiset tapahtumaasi – promootiot ympäri Suomea!

Tapahtumatyöntekijät

On sitten tarvetta lipunmyyjille, blokkareille, baarimikoille tai tapahtumarakentajille meidän rosterista löytyvät nämä kaikki rautaiset ammattilaiset tapahtumiesi tarpeisiin!

Messutyöntekijät

Tarvitsetko myyjän messuille? Tarvitsetko ammattitaitoisen edustushenkilön? Ota yhteyttä niin järjestämme sinulle juuri oikean henkilön tapahtumaasi.

Mystery shopping

Testiasiakkaamme suorittavat ennalta sovittuja käyntejä asiakkaidemme yrityksiin. Tällä yrityksesi tulee takaamaan, että palvelutasonne on aina sen mukainen kuin olette sen luoneet.

Koulutukset

Järjestämme asiakaspalvelukoulutuksia, joissa käydään seikkaperäisesti läpi yrityksen asiakaspalvelutilanteita, ongelmakohtia ja onnistumisia.

Meiltä saat myös juomakoulutukset – esimerkiksi drinkkikoulutukset henkilökunnalle.