Kesätyönhaku Real Albert Promotionille 2024 on nyt auki!

Hei kesätyönhakija, miltä kuulostaisi tienata rahaa ja samalla nauttia kesästä upeissa maisemissa ja huippuporukassa? 
Tai haluaisitko napata itsellesi pelinvetäjän paikan Kuopion Kuplafutikselle? Haluatko viettää kesän Kallavedellä?

Meidän kesärekry on nyt käynnissä. Jos kiinnostuit, niin jatka ihmeessä lukemista. 

Missä työskentelisit?

Cafe Väinö toimii idyllisen Väinölänniemen uimarannan kupeessa. Cafe Väinöllä myydään mm. jäätelöä, virvokkeita, karkkeja ja pikkusuolaista, sekä Väinöllä on myös anniskeluoikeudet. Cafe Väinön ohessa toimii rannalla oleva kesäkioski, josta saa kätevästi herkut rantapäivään.
Merkittävänä osana kahvilan ja kioskin toimintaa on vuokraustoiminta. Vuokrattavana on mm. SUP-lautoja, kanootteja ja uimaleluja. Cafe Väinö täyttää 10-vuotta kesällä 2024!

Cafe Sillan Alla saapuu taas ensi kesänä Keilankannan Kanavan äärelle täydentämään alueen palvelukokonaisuutta. Cafe Sillan Alla on Kuopion Saaristokaupungissa, Siltavahdin sillan alle tuleva idyllinen kesäravintola-kahvila. Palveluiltaan Cafe Sillan Alla on hyvin samanlainen kuin Cafe Väinö, pois lukien vuokraustoiminta. Cafe Sillan Alla voitti syksyllä 2023 Kultaisen Palmun vuoden ravintolana.

Kuopion Kuplafutis tarjoaa ilmatäytteisen kuplan sisällä pelattavaa jalkapalloa. Kuplafutis on supersuosittu muoto yhdistää jalkapallo ja hauskanpito. Kuplafutis otteluita pelataan kesällä nurmikentillä. Kuplafutispelaajina vierailee erilaisia ryhmiä esim. polttari- tai työporukat.

Kuopion Saunalautalla asiakkaat pääsevät viihtymään Kallaveden kauniissa maisemissa ja saavat nauttia saunalautan hulppeista puitteista. Saunalautan varusteisiin sisältyvät mm. palju, karaokelaitteet, kattoterassi, grillausmahdollisuus sekä tietenkin sauna.  Kuopion Saunalautta on rekisteröity, CE-hyväksytty sekä täysin vakuutettu. Kuopion Saunalautta uudistettiin täysin kesälle 2023. Teemme kesän aikana noin 80–100 elämysmatkaa.

Millaisesta työstä on sitten kyse?
Cafe Väinön ja Cafe Sillan Alla myyjän työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu, alkoholijuomien anniskelu, siisteyden ja järjestyksen ylläpito sekä muut päivittäiset toimet. Lisäksi Cafe Väinön myyjän työtehtäviin lukeutuvat myös vuokrauskaluston huoltoa sekä festivaalityöntekijän tehtävät alueen tapahtumien aikana.
Cafe Väinön Kesäkioskilla myyjän työtehtävät ovat hyvin samanlaiset kuin Cafe Väinössä, pois lukien alkoholin anniskelu. Kesäkioskilla ei ole anniskeluoikeuksia, joten anniskelupassi ei ole välttämätön. Kesäkioskin ja Cafe Väinön myyjät työskentelevät tiiviisti yhteistyössä ja avustavat toisiaan tarvittaessa.

Kuopion Kuplafutis pelinvetäjänä tehtäviisi kuuluu pelivälineistä huolehtiminen, pelinkulun opastaminen ryhmälle sekä asiakaspalvelu. Työssä toimitaan itsenäisesti. Tätä työtä voi tehdä myös kahvila- tai kioskimyyjän työtehtävien lisäksi.

Kuopion Saunalautalle etsimme palvelualtista kapteenia. Kapteenin tehtäviin kuuluu saunalautan kuljettaminen Kallavedellä sekä asiakkaista ja lautasta huolehtiminen.
Kuopion Saunalautta kustantaa hakijalle tarvittaessa vuokraveneen kuljettaja- ja veneilijöille tarkoitetun ensiapukurssin. Kuljettajalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, ajokorttia sekä aiempaa kokemusta vesillä liikkumisesta.

Mikäli olet omatoiminen, joustava ja positiivinen persoona, laitathan meille hakemusta tulemaan.

 Mitä me toivomme sinulta?

Aiempi myyntikokemus on sinulle etu, mutta ei välttämätön. Myyjiltämme
toivomme asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta sekä joustavuutta. Kokemus anniskelusta on myös plussaa.

Työpäivät vaihtelevat paljon sääolosuhteiden mukaan.
Aurinkoiset kesäpäivät lupailevat kiireempiä työpäiviä, kun taas viileämmät päivät saattavat olla
hiljaisempia.

Cafe Sillan Alla aukeaa huhtikuun loppuolella 2024 ja Cafe Väinö vappuna 2024.
Cafe Väinön kesäkioskin kesäkausi alkaa touko-kesäkuun vaihteessa ja jatkuu elokuulle asti.

Cafe Sillan Alla ja CafeVäinöön hakijan tulee olla täysi-ikäinen, ja hakijalta vaaditaan anniskelupassi sekä hygieniapassi. Tarvittaessa kustannamme ennen työn alkamista anniskelupassin. Cafe Väinön Kesäkioskille hakijan tulee olla vähintään 15-vuotias.

Työ kiinnostaa, mitä seuraavaksi?

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta ja haluaisit päästä tekemään kesätöitä mahtavassa porukassa, niin
jätätäthän hakemuksesi pian.

Hakemuksesi sekä CV:si voit laittaa osoitteeseen info@realalbertpromotion.fi viimeistään
30.1.2024

Kerrothan hakemuksessasi mitä työtä haet ja millä aikavälillä olet valmis työskentelemään. 

”Real Albert Promotion on vuodesta 2005 toiminut tapahtumien järjestämiseen ja markkinointiin
sekä elämyksiin keskittynyt yritys. Real Albert Promotion järjestää festivaaleja, konsertteja,
yritysjuhlia, kauppakeskusteemapäiviä, syntymäpäiväjuhlia, pikkujouluja, VIP-iltoja ja polttareita
sekä vauvakutsuja. Real Albert Promotion Oy:n valikoimiin kuuluu myös Kuopion Saunalautta,
Kuopion Limusiini ja Kuopion Kupla Futis sekä Padel.  Kesällä myös kahvila – ja ravintolatoiminta
näyttelee suurta roolia yrityksen toiminnassa. Kaikkea missä kuuluu olla hauskaa!”

Lisätietoja

info@realalbertpromotion.fi
+358 50 359 3990

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *